Дівчата, привіт, хочу поділитися ситуацією і трохи порадитися. Останнім часом я помітила, що в мене в шафі наче багато речей, але коли треба швидко зібратись, я постійно зависаю перед вибором і все одно відчуваю, що “нічого не підходить”. Було так, що купувала речі просто тому, що вони гарно виглядали окремо, але потім виявлялось, що до них важко підібрати щось інше і вони майже не носяться. Згадала, як раніше у мене був дуже простий набір речей, і я взагалі не думала про образи — все просто працювало разом. Тепер хочу знову до цього повернутись, але вже трохи більш стильно і різноманітно. Іноді дивлюсь ідеї образів тут 25 Union щоб зрозуміти, як люди реально комбінують речі в житті. А у вас як з цим — більше плануєте гардероб чи берете що подобається?
top of page

Psych Central Group
Public·75 members
6 Views
Members
chinnisuluhari chinnisuluhari
bottom of page

Зайшов у тему випадково, переглядав нові пости на форумі. Я не дуже в темі моди, але інколи цікаво читати такі обговорення, бо видно, як по-різному люди підходять до повсякденних речей. У мене все максимально просто: кілька зручних речей і мінімум думок про те, що з чим носити. Але загалом такі розмови показують, що навіть звичайний одяг може бути для когось способом навести порядок не тільки в гардеробі, а й у щоденному житті.